zaagsel

Zaagsel is een natuurlijk strooisel met een hoog absorptievermogen. Het stofarme strooisel geeft een frisse uitstraling en is gemakkelijk in gebruik.

Zaagsel Classic (Allspan)

Droog zaagsel wordt geselecteerd uit de beste vuren houtsoorten. Allspan klassiek zaagsel is gedroogd én stof-arm en dus uw ideale partner voor het ligbed van uw dieren. Allspan zaagsel, veruit het meest hygiënische alternatief als bodembedekking.

Leverbaar in kleine verpakte plasticbalen.

  • Kleine balen: 18 kg
  • Pallet 36 st
  • Pallet 42 st
Stalstrooisels
Handelsonderneming L. Stevens

Zaagsel + Ökosan (Allspan + Ökosan)

Allspan biedt nu fors hogere meerwaarde zonder meer werk. Allspan biedt zaagsel met Ökosan kalktoevoeging. Dit betekent dat u dit niet meer apart hoeft bij te strooien en dus direct een topkwaliteit zaagsel én een topkwaliteit kalk in uw stal strooit! Deze unieke combinatie bespaart u veel werk, en dus tijd en levert zonder meerkosten vele voordelen op.

Leverbaar in kleine verpakte plasticbalen.

  • Kleine balen: 18 kg
  • Pallet 36 st
  • Pallet 42 st

Zaagsel los gestort (Allspan)

Allspan koopt alleen 1e soort houtkrullen in voor onze klanten. Alleen dan bent u verzekerd van een hoogwaardig en hygiënisch product voor uw stal ruimtes. Allspan houtkrullen zijn altijd van zachte houtsoorten, voornamelijk vuren. Deze kwaliteit neemt uitstekend vocht op en verbetert de hygiëne op de bodem waar het pluimvee aanwezig is.

Bestellingen van Allspan losse houtkrullen is mogelijk vanaf 45 m3, dat is 1 volle container of circa de helft van een oplegger. Alle volle vrachten worden met walking floor opleggers geleverd, ideaal voor grotere pluimveestallen die snel weer de nieuwe lichting dieren moeten kunnen huisvesten.

Allspan losse houtkrullen top kwaliteit, snel bij u geleverd!

Handelsonderneming L. Stevens