Over

Kwaliteit, ruime voorraad en een persoonlijke benadering.

Handelsonderneming L. Stevens
Handelsonderneming L. Stevens

Ons verhaal

Mijn naam is Leon Stevens en in 2018 heb ik Handelsonderneming L. Stevens opgericht. In eerste instantie lag de focus alleen op het verhandelen van kleine baaltjes hooi en stro, maar de vraag naar een totaalpakket groeide onder de klanten. Zij waren niet langer op zoek naar enkel hooi en stro, maar wilden ook graag andere strooisels. Hier is op ingespeeld door meerdere strooisel producten aan te gaan bieden. 

Per januari 2022 is Udding Diervoeders uit Hooghalen overgenomen en maakt het onderdeel uit van Handelsonderneming L. Stevens. Waarmee het assortiment behoorlijk uitgebreid is. De diervoeders merken Pavo, Havens en Cavalor maken nu ook deel uit van het assortiment. Wij kunnen u nu de volgende merken leveren: Subli, Masters, Voermeester, Pavo, Havens en Cavalor.

Het assortiment stalstrooisels is ruim en bevat onder andere houtkrullen, stro, vlas, hennep en verschillende soorten zaagsel. Daarnaast verkopen wij ook hooi en kuil in verschillende verpakkingen en met verschillende voedingswaarden.

Voor een totaalpakket in zowel de paardenhouderij als in de agrarisch sector bent u bij ons aan het juiste adres. 

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!