Diervoeders

Diervoeders van hoogwaardige kwaliteit, zodat de paarden optimaal kunnen presteren.

Voermeesters

Niets is beter voor je paard dan puur natuur. Met passie en liefde voor het paard ontwikkelt Voermeesters kwalitatief hoogwaardige voeders die perfect aansluiten op de behoeftes van het paard.

Paarden zijn van nature echte vezelverteerders. Door de unieke manier van produceren weet Voermeesters structuur- en vezelrijke brokken te produceren, die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoefte van een paard.

Subli paardenvoeders

Sinds juni 2017 is Subli Paardenvoeders een productlijn van Voermeesters B.V. geworden. Voermeesters levert een kwalitatief hoogwaardig assortiment voeders voor alle paardenrassen en alle takken van de paardenhouderij. 

Het Subli paardenvoerassortiment bestaat onder andere uit brokken, muesli’s en granen. Als specialist op het gebied van paardenvoer weet Subli als geen ander wat paarden en pony’s nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Die specialistische kennis vind je terug in het complete Subli-assortiment.

Masters diervoeders

Masters Diervoeders heeft hoogwaardige brokken voor paarden, honden en hobbydieren. Naast brokken produceert Masters ook muesli’s en granen. Door jarenlange ervaring en kennis is Masters Diervoeders in staat kwalitatief hoogwaardige producten te produceren.

 

PAVO

Pavo wil bijdragen aan de gezondheid van jouw paard! Omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van paarden, stellen zij hoge eisen aan hun producten. Alle producten worden uit de best mogelijke grondstoffen samengesteld, de recepten zijn wetenschappelijk onderbouwd en in de praktijk getest.

HAVENS diervoeders

Havens bestaat al sinds 1845. Een ruim assortiment diervoeders voor professionele boeren én voor paardenhouders of liefhebbers met hobbydieren. De producten van Havens zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen.

Cavalor

Onder de merknaam Cavalor brengt de dieren-voedergroep Versele Nutrition een volledig programma paardenvoeders op de markt waarin u zeker kunt vinden wat voor uw paard(en) precies past.